تجمع عظیم دلدادگان ابالفضل العباس علیه السلام

تجمع عظیم دلدادگان ابالفضل العباس علیه السلام
وبسايت خبري تحليلي نداي آذربايجان

تجمع عظیم دلدادگان ابالفضل العباس علیه السلام

همه ساله در روز تاسوعا و به یاد قمر منیر بنی هاشم حضرت ابوالفضل‌ العباس (ع) در پایتخت تشیع و عشق حسینی اردبیل مراسمی برگزار می‌شود، هزاران دلباخته مکتب بین‌المللی حسینی گرد هم می‌آیند و ندای « یا حسین» و « یا ابوالفضل » سر می‌دهند.

 

                              مراسم تاسوعای حسینی در اردبیل

در این مراسم که 2.5 ساعت به طول می‌انجامد بعد از قرائت آیاتی از کلام‌الله مجید مراسم با مداحی پنج تن از مداحان اجرا شده و عاشقان حسینی و ابوالفضلی در دیار اردبیل همنوا با مظلومیت شهدای دشت نینوا به ویژه سقای حرم اهل بیت عصمت و طهارت بر سر و سینه زده و ندای « لبیک یا حسین » ، « لبیک یا ابوالفضل » ، « هیهات من الذله » و شعارهای عاشورایی سر می‌دهند.

بر اساس اعلام مدیرکل صدا و سیمای مرکز اردبیل این مراسم از طریق هشت شبکه داخلی و برون مرزی پخش می‌شود تا همه عاشقان حسینی در جریان عزاداری بی‌بدیل مردمان این دیار قرار گیرند.

عبدالله مددی بیان داشت: امروز از طریق شبکه‌های یک، دو، سه، خبر، الکوثر، جام جم یک، سحر دو، شبکه شما، شبکه تهران و شبکه استانی سبلان به صورت زنده پخش شده و حتی هموطنامان در آن سوی مرزها به ویژه کشور آذربایجان قادر خواهند بود از این برنامه معنوی لذت برده و حظ ببرند.

www.farsnews.com/newstext.php

 




تقدیم به تمامی دلهایی که به عشق شهدامی تپد.

شهرستانی کوچک،باافتخاراتی بزرگ

شیعه وترک بودن این شهدا افتخارماست

                   http://img.tebyan.net/big/1387/11/255702212441979367282513139192112131140231.jpg

سندافتخارمنطقه سولدوزدرهشت سال دفاع مقدس

ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری سروروسالارشهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام:

مردم شهیدپرورشهرستان نقده باایثاروفداکاری بی نظیر،همواره ازارزشهاومرزهای کشور با خون ومال خوددفاع وپاسداری کردند

دردوره جنگ تحمیلی نیزنیروهای مردمی وبسیجی این خطه ی شهیدپرورهمواره درتمامی جبهه های نبرد جنوب خوزستان گرفته تا نوارمرزی شمالغرب کشور،درتمرچین وحاج عمران ازخودحماسه های فراموش ناشدنی به یادگارگذاشتندونهایت جوانمردی وعشق رانسبت به اسلام ابراز نمودند واین سندافتخارمنطقه سولدوزدردوران هشت سال دفاع مقدس میباشد.

*تقدیم بیش از700شهیدخونین کفن

*تقدیم بیش از30شهیدشاخص،فرمانده سپاه،فرمانده گردان،وگروهان و...

*تقدیم بیش از1000نفرجانبازوایثارگر

*تقدیم بیش از40نفرشهیددانش آموز

*اعزام بیش از14000نفررزمنده به جبهه های حق علیه باطل

فرهنگی اجتماعی،ناحیه مقاومت بسیج سپاه نقده




دیری نمی‌پاید سرمای ارسباران اشک را بر گونه‌ها قندیل ‌کند

شصت و شش روز قبل بود که زمین زیر پای مردمان آذربایجان لرزید و زندگی‌شان را لرزاند، امروز سرمای پاییز آذربایجان است که آنها را می‌لرزاند

پس‌لرزه‌های کوچک و بزرگ آنقدر آمدند که امروز جزو آشنایان تلخ مردمان آن منطقه هستند، اما حضور مردم و مسئولان رفته رفته در منطقه کمرنگ و کمرنگ‌تر شد و امروز، سرمای زودهنگام و بارش‌های پاییزی، جای خود را در میان زندگی هموطنان ما در زیر چادرهای سفید باز کرده است.

اکنون، زلزله‌زده‌ها باید زیر چادرهایشان تنگ‌تر بنشینند و بیشتر خود را جمع کنند تا جایی برای سرما، این مهمان تازه هم باز شود.

بر اساس پیشینه هر ساله و اطلاعات موجود در خصوص وضعیت اقلیمی منطقه، همه می‌دانستیم باران و برف خیلی زودتر از حد تصور بر دشت‌ها و دامنه‌های ارسباران خواهند بارید، اتفاقی که هر چند هر سال موجب شادمانی و شکرگزاری این مردمان سخت‌کوش می‌شد، اما امسال، با تمام سردی‌اش نمی‌تواند خنکایی مطبوع باشد بر دل داغدارشان که خانمان و گذشته و خانواده‌شان را یکجا از دست داده‌اند.

 

 

        

 

 

 باور کنیم یا در صدد توجیه برآییم، روستاهای اهر، هریس، ورزقان و تا حدودی کلیبر، در اثر بروز این زلزله و پس‌لرزه‌های آن آسیبی بیش از حد لازم در این ابعاد دیدند. تخریب گسترده بود و آسیب‌دیدگان بسیار؛ به ویژه اینکه پس از اعلام آمار و ارقام مشخص شد تعداد زیادی از فوت‌شدگان را زنان و کودکان تشکیل می‌دادند که در ساعت بروز زلزله در خانه‌هایشان بودند و همین گروه، تشکیل‌دهنده بزرگ‌ترین گروه مجروحان و آسیب‌دیدگان هم هستند و اکنون سرما بیشترین فشار را بر این گروه، بر زنان و کودکان ارسباران وارد می‌کند.

تلخی غیرقابل انکار این واقعیت که زمین‌لرزه خانواده‌های بسیاری در آذربایجان را داغدار کرده، بی‌شک با هیچ اقدامی قابل جبران نیست؛ خانواده‌هایی که هیچ‌گاه شکل گذشته خود را نخواهند یافت اما هنوز هزاران نفر در این مناطق زنده هستند و زندگی، همچنان و ناگزیر جریان دارد و باید برای این هزاران نفر کاری کرد؛ باید آستین‌ها را بالا زد و همت کرد و سقفی شد بر سر مردم ارسباران که سرما، اشک ماتم را هم در دیدگانشان خشکانده است.

باید پیگیر قول و قرارهایی شد که ده‌ها روز از موعدشان گذشته است اما هنوز به اجرا نرسیده‌اند؛ صحبت‌های معاون اول رئیس‌جمهور و جملاتش در مورد تلاش برای بازسازی دو ماهه مناطق زلزله‌زده، روستاییان را بسیار امیدوار کرد، اما با گذشت از سررسید تاریخ اعلام شده، اقدامات آن‌ گونه که پیش‌بینی می‌شده پیش نرفته است و نهادهای مختلف به شکل مکرر، دلایلی را به عنوان علت‌های کندی کار عنوان می‌کنند.

اما این روزها بدترین خبرها، بی‌خبری از مردم مناطق زلزله‌زده است. بی‌خبری مزمنی که آرام آرام در قالب خبرهای دیگر رخنه کرد و توانست به شکلی نامحسوس، زلزله سنگین آذربایجان و تلفات بالا و خسارات وسیعش را به سایه برد و حساسیت مردم و حتی مسئولان را هم تحت تاثیر قرار داد.

نوسان قیمت ارز و طلا در این میان رکورددار بیشترین اخبار منتشر شده بود، بازی‌های تیم ملی فوتبال و بسیاری دیگر از اخبار همه دست به دست هم دادند تا آن توجه و تمرکز روزهای نخست بر مسئله زلزله‌زدگان آذربایجان از بین برود؛ هر چند هنوز هم مردمان اهر و  هریس و ورزقان و کلیبر بسیاری از صبح‌های خود را با لرزش‌های زمین آغاز می‌کنند و وقتی شب هنگام در چادرهای نم‌دار و سردشان سر بر بالین می‌گذارند، این لرزه‌ها همچنان همراهشان است...

یادمان نرود ما وظیفه داریم؛ ما در مقابل پیکری که عضوی از آن این روزها دردمند است وظیفه داریم. نباید بگذاریم کودکان بی‌گناهی که امروز جای خالی نگاه مادر یا دستان گرم پدر، به اندازه کافی دل کوچکشان را آزرده کرده، به فکر سرپناهی باشند تا روزهای سردشان را زیر سقف آن گرم کنند.

فرینوش اکبرزاده

 

 

 




براي ثبت بقيع در فهرست يونسکو کليک کنيد

برای ثبت بقیع در یونسکو به ثبت و تایید 50,000 نفر نیاز است. شما هم می توانید برای شرکت در این طرح و کمک به ثبت این مکان عظیم جهان تشیع همین الان به آدرس اینترنتی http://dar-alhuda.net بروید و ثبت نام کنید.

نحوه شرکت در این طرح بدین ترتیب است که در ابتدای ورود به سایت در سمت راست فرمی را مشاهده می کنید که باید به ترتیب زیر آن را پر کنید: نام، نام خانوادگی، ایمیل، نام شهر، آدرس (دلخواه)، انتخاب کشور، نظر شما (دلخواه).

لازم به ذکر است تا به این لحظه نزدیک به 10 هزار نفر در این طرح شرکت کرده اند و تقریبا 40 هزار نفر دیگر نیاز است تا بتوانیم با یکدیگر بقیع را در یونسکو ثبت کنیم.

dar-alhuda.net




تجهیز فرودگاه تبریز به دستگاه «آر.وی.آر» / تبریز دیگر از مه نمی‌هراسد

خبرگزاری فارس: مدیرکل فرودگاه‌های آذربایجان‌شرقی گفت: تا پایان امسال فرودگاه بین‌المللی تبریز به دستگاه «آر.وی.آر» مجهز می‌شود.

خبرگزاری فارس: تجهیز فرودگاه تبریز به دستگاه «آر.وی.آر» / تبریز دیگر از مه نمی‌هراسد

علی رستمی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار کرد: بنا بر اعلام سازمان هواشناسی کشور این دستگاه تا پایان سال در فرودگاه بین‌المللی تبریز نصب و راه‌اندازی می‌شود.

وی اضافه کرد: اعتبار بالغ بر 25 میلیارد ریال برای این امر نیاز است که مقرر شده 50 درصد آن از طریق مرکز و 50 درصد نیز از محل اعتبارات استانی تامین شود.

رستمی با اشاره به اینکه این دستگاه در فرودگاه‌های اولویت‌دار نصب شده است، گفت: فرودگاه‌هایی که از نظر آب و هوایی مانند اردبیل که داری هوای مه‌آلود و یا نظیر اهواز با گرد و غبار بالا هستند در اولویت تجهیز به این دستگاه قرار داشتند.

اواخر سال گذشته با لغو پی‌ در پی پرواز وزیر راه و ترابری وقت و وزیر راه و شهرسازی فعلی به دلیل شرایط جوی، مه‌آلود بودن و عدم دید کافی در فرودگاه بین‌المللی تبریز و رسانه‌ای کردن و پیگیری این موضوع توسط خبرگزاری فارس در این مدت احساس نیاز به دستگاه «آر.وی.آر» در مجموعه بین‌المللی تبریز که جزو فرودگاه‌های ترانزیتی چه از نظر بار و چه از نظر مسافر است دو چندان کرد.

متاسفانه تامین اعتبار این دستگاه در میان دستگاه‌های استانی و کشوری در کش و قوس قرار گرفت که این کش و قوس علاوه بر تحمیل هزینه‌ای نزدیک به 16 میلیارد ریالی به دلیل افزایش قیمت این دستگاه از 9 میلیارد ریال به 20 میلیارد ریال طی یک سال گذشته، تاخیر نزدیک به یک‌ساله را نیز در راه‌اندازی و نصب این دستگاه در فرودگاه تبریز به دنبال داشت که امیدواریم با همت شرکت فرودگاه‌های کشور شاهد افزایش هزینه و زمان نصب دستگاه آر.وی.آر به دلیل تعلل مسئولان نباشیم.

دستگاه «آر.وی.آر» در سه قسمت ورودی، وسط و انتهای باند نصب می‌شود و اطلاعات لغزندگی باند، سرعت و سمت وزش باد و میزان دید افقی در طول باند را به صورت میلی‌متری توسط لیزر به خلبان مخابره می‌کند و با وجود این دو دستگاه در فرودگاه‌های کشور هیچ خلبانی از پرواز و فرود در شرایط دید کم نمی‌هراسد.

دستگاه «آر.وی.آر» قابلیت افزایش دید در شرایط جوی بد و از جمله در مه را تا کمتر از 500 متر میسر می‌سازد و جزو نیارهای اساسی در فرودگاه‌های بین‌المللی محسوب می‌شود.

فرودگاه بین‌المللی تبریز در شمال‌غرب شهرستان تبریز و در ارتفاع یک‌هزار و 494 متری از سطح دریا در زمینی به مساحت 420 هکتار در سال 1333 تحت نظارت ضوابط سازمان جهانی هوانوردی ICAO در محل کنونی تأسیس شد.

در سال 1356 پرواز حجاج از این فرودگاه آغاز و از سال 1370 با تصویب هیئت دولت به‌عنوان فرودگاه ‌بین‌المللی نامگذاری شده و در سال 1378 به‌عنوان یکی از فرودگاه‌های درجه یک کشور انتخاب شده و از آن تاریخ به‌عنوان یکی از چهار فرودگاه Open Sky (آسمان باز) ایران خدمات هوایی خود را به پروازهای داخلی و خارجی و عبوری ارائه می‌کند.

 




جامعه ورزشی وزلزله آذربایجان

قاسم رضایی دارنده مدال طلای وزن ۹۶ کیلوگرم کشتی فرنگی المپیک لندن، مدالش را برای همدردی به زلزله‌زدگان آذربایجان تقدیم کرد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری آنا، امید نوروزی و احسان حدادی که پیش از این توانسته بودند در رقابت های کشتی آزاد و پرتاب دیسک به مدال های طلا و نقره المپیک دست پیدا کنند در اقدامی خدا پسندانه در حمایت از زلزله زدگان مظلوم آذربایجان شرقی مدال های خود را به این عزیزان تقدیم کردند تا همدردی خود را این گونه به آنان ابراز دارند.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، مراسم تجلیل از حمید سوریان به درخواست مدال آور المپیكی شهرری برای ابراز همدردی و كمك به زلزله زدگان آذربایجان شرقی برگزار شد و مقرر شد هر آنچه را كه در این برنامه به او می دهند برای كمك به زلزله زدگان اختصاص یابد.

سجاد انوشیروانی نایب قهرمان دسته فوق سنگین وزنه برداری وهموطن اردبیلی مان از اهدا مدال نقره اش به مردم زلزله زده آذربایجان شرقی خبرداد.

علي دايي كه بلافاصله پس از وقوع زلزله در منطقه آذربايجان شرقي براي كمك به زلزله‌زدگان به اين استان سفر كرد، گفت: وظيفه خود مي‌دانم كه به عنوان يكي از ورزشكاران ايران و نماينده همه مردم به مردم زلزله‌زده كمك كنم و از همه مردم مي‌خواهم كه هرچه در توان دارند براي ياري به اين مردم به كار ببندند.

و...

 

 

 




خنده بازارسیمادرمیان مصیبت زلزله زدگان


تأخیر در اطلاع رسانی ، خبرهای ناقص و عدم پوشش لحظه به لحظه رویدادهای مربوط به زلزله آذربایجان شرقی ، از روز گذشته انتقادات بسیاری را از سوی مردم و برخی نمایندگان مجلس ، متوجه صدا و سیما کرده بود.

در حالی که مردم ایران عزادار زلزله مرگبار شمال غرب کشور هستند و در اکثر شهرها ، مردم در تکاپوی کمک به هموطنان زلزله زده اند و از جمله در سراسر کشور مقابل مراکز انتقال خون صف کشیده اند تا با اهدای خون خود ، جان مجروحان فاجعه را نجات دهند ، صدا و سیما ، در اقدامی عجیب ، همانند روزهای عادی ، اقدام به پخش برنامه طنز "خنده بازار" کرد!

خنده بازارزلزله

تأخیر در اطلاع رسانی ، خبرهای ناقص و عدم پوشش لحظه به لحظه رویدادهای مربوط به زلزله آذربایجان شرقی ، از روز گذشته انتقادات بسیاری را از سوی مردم و برخی نمایندگان مجلس ، متوجه صدا و سیما کرده بود.
با این حال ، سیما به جای اصلاح رویکرد خود در این قبیل موارد ، بدوت توجه اخلاقی و عرفی به این که مردم شمال غرب کشور داغدار و آواره شده اند و مردم سایر نقاط کشور نیز عزادار و  شریک درد هومطنانشان هستند ، اقدام به پخش خنده بازار کرد مگر می شود ، مرگ دلخراش صدها هموطن و عزای میلیون ها ایرانی را دید و به جای همدردی و کمک ، خود را به بی خیالی زد و خنده بازار پخش کرد؟!

راستی کسانی عزیزانشان را در زلزله از دست داده اند ، وقتی در تلویزیون کشورشان ، به جای آن که صدای کمک خواهی و تصویر مشکلاتشان را ببینند ، آواز و موسیقی و خنده بازار می بینند ، چه حالی به ایشان دست می دهد؟ آیا تلویزیونی که همیشه غم از سر و رویش می بارد ، نمی توانست این دو روز را به احترام زلزله زدگان ، دندان روی جگر بگذارد و بی خیال شاد کردن ملت(!) و نمک پاشیدن بر زخم مصیبت دیدگان شود؟!

منبع: عصرایران



تخریب آثارتاریخی تبریز

با مجوز سازمان آموزش و پرورش آذربایجان شرقی

 
 

بنای تاریخی دبیرستان طالقانی تبریز تخریب می شود/تبریز شهری که در آن آثار تاریخی می سازند!

صر نیوز: یکی دیگر از بناهای تاریخی و قدیمی تبریز در سایه تصمیم گیری های بخشی نگرانه برخی مسئولان سایه تخریب را بر بام خود احساس می کند.به گزارش نصر نیوز، اداره کل نوسازی مدارس استان قرار است با مجوز سازمان آموزش و پرورش در اقدامی تعجب بر انگیز  
           
 

بنای تاریخی دبیرستان طالقانی(منصور سابق) تبریز را فرو ریخته و بار دیگر جمله " در تبریز آثار تاریخی می سازند" را زنده کند.

بنای این مدرسه اگرچه به استاندارد ثبت ملی که 100 سال قدمت است نمی رسد ولی قابلیت ثبت شدن به دلیل نوع ساخت و معماری آن وجود دارد.
اگرچه آموزش و پرورش قصد دارد در سکوت رسانه ای این اقدام خود را جامه عمل بپوشاند ولی تراب محمدی مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی معتقد است: اگر مسئولان آموزش و پروش استان برای ثبت ملی شدن این بنا اعلام آمادگی کنند از دیدگاه ما هیچ مشکلی وجود ندارد.
وی می گوید: در حال حاضر از نظر تاریخی شاخصه چندانی برای ثبت ملی شدن این بنا وجود ندارد ولی از آنجایی که میراث فرهنگی مسئول حفظ آثار و بناهای تاریخی است پیش از این نیز برای ثبت دبیرستان طالقانی تبریز اعلام آمادگی کرده ایم.

عکس تزئینی است

وی در پاسخ به این سئوال که آیا از سوی آموزش و پرورش برای چشم پوشی از ثبت ملی شدن این بنا فشاری به میراث فرهنگی اعمال شده است تاکید کرد: هیچ فشاری از سوی هیچ فردی به میراث فرهنگی اعمال نشده است چرا که ما بر اساس ضوابط و قوانین میراث فرهنگی در ثبت یک اثر ملی اقدام می کنیم نه بر اساس فشار و یا تهدید!
محمدی در خصوص تخریب این بنا اظهار داشت: با توجه به اینکه هنوز بنای دبیرستان طالقانی تبریز ثبت ملی نشده است به همین دلیل از سوی این سازمان نمی توانیم اقدامی بکنیم و تخریب از لحاظ ما منع قانونی ندارد.
گزارش نصر نیوز، از آنجایی که  تماس خبرنگار نصر نیوز با مسئولان سازمان آموزش و پرورش استان بی نتیجه ماند به همین دلیل آماده دریافت دلایل این اقدام مسئولان ذیربط هستیم.
دبیرستان طالقانی (منصور سابق) تبریز در خیابان امام خمینی (ره) نرسیده به چهارراه شهید بهشتی واقع شده است، بنای این مدرسه از جمله بناهایی است که در صورت توجه میراث فرهنگی و همکاری آموزش و پرورش قابلیت تبدیل شدن به موزه و حفظ بنای آن وجود دارد ولی خبرهای رسیده حکایت از بی توجهی مسئولان امر به این ظرفیت تاریخی دارد و بر اساس اطلاعات دریافتی تخریب این بنا از تیر ماه امسال آغاز می شود!
انتهای پیام/

برای نشان دادن اعتراض فوری ( به دلیل شروع به تخریب فوری احتمالا تیر ماه سال جاری) لطفا اطلاع رسانی کنید.

 

برای اعتراض می توانید:

شماره تلفن سازمان نوسازی آذربایجان شرقی

0411-3340108


شماره تلفن مدیر کل سازمان نوسازی آذربایجان شرقی

0411-3340041


شماره فکس مدیر کل سازمان نوسازی آذربایجان شرقی

0411-3341781


وب سایت سازمان نوسازی آذربایجان شرقی(قسمت نظرات)

http://ea-nosazimadares.ir



 سازمان آموزش و پرورش آذربایجان شرقی


اداره کل آموزش و پرورش استان آذربایجانشرقی 

آدرس کامل :   تبريز ـ خيابان ارتش جنوبى ـ سازمان آموزش و پرورش استان آذربايجان ‌شرقى 

تلفن :   5569992-0411- 5569993-0411- 5569994-0411- 5569995-0411

نمابر :   5566795 - 55699378 

کدپستی :   5138664611
 
پست الكترونيكي
ea@medu.ir
info@eaedu.org 

لینک خبر:not-destroy-taleqani.blogfa.com



صفحه قبل 1 1 2 3 4 5 ... 6 صفحه بعد

تبلیغات

مجله اینترنتی آذربایجان

ساير اخبار

با عاشورائیان

وهب مسیحی

امکانات